A Xerox másképp folytatja

Sikeres évet zárt 2017-ben a Xerox. A vállalat vezérigazgatója, Jeff Jacobson szerint a tavaly bevezetett 29, felhŇĎ-kapcsolattal, termelékenységet támogató funkciókkal, és tablet-szerŇĪ kezelŇĎfelülettel felszerelt ConnectKey kompatibilis nyomtató, illetve multifunkciós berendezés számos új üzleti lehetŇĎséget nyitott meg elŇĎttük, aminek köszönhetŇĎen jelentŇĎsen erŇĎsödtek az A3-as és az A4-es készülékeik piaci pozíciói.

„Ezzel a Xerox egy új korszakba lépett, és követve a munkahelyeket érintŇĎ változásokat, egy olyan, a mobil- és felhŇĎ technológiájú környezethez illeszkedŇĎ, applikációkhoz való hozzáféréssel rendelkezŇĎ munkahelyi asszisztenciát ellátó portfóliót épített, amely alkalmazkodik a jövŇĎ elvárásaihoz, az egyre gyorsuló fejlŇĎdéshez.” – hangsúlyozta a vezérigazgató.

 

Hozzátette az elmúlt évben a Xerox jelentŇĎs lépést tett afelé, hogy mindenkinek gyökeresen új élményt jelentsen a dokumentumkezelési feladatok menedzselése, miután olyan berendezéseket vezettek be a piacra, amelyeket a felhasználók személyre szabhatóan, az egyéni elvárásaiknak megfelelŇĎen használhatnak, akárcsak az okostelefonjaikat. 

 

Ezzel együtt Jacobson az eredményes termékváltás fontos elemének tartja az alkalmazásfejlesztés ösztönzését is. A vállalatnál pedig minden támogatást meg is adnak a partnereinek ahhoz, hogy testreszabott alkalmazásokat fejlesszenek, amelyek leegyszerŇĪsítik a dokumentumkezelési folyamatokat, optimalizálják a munkameneteket, és hatékonyabbá teszik a mŇĪködést. A Xerox, a rendszerintegrátorok és más Xerox partnerek által létrehozott, jelenleg több mint ötven alkalmazás a Xerox App. Gallery-ben érhetŇĎ el, az egyéni igények kiszolgálására alkalmas alkalmazások pedig a Xerox App Studio segítségével fejleszthetŇĎek tovább. 

 

„A digitalis átállás felpörgetésével a Xerox immár végérvényesen új szintre lépett, és a hagyományos, szkennelési, másolási, nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó dokumentumkezelŇĎ cégbŇĎl olyan vezetŇĎ technológiai vállalattá vált, amely megújítja a kapcsolattartás, a kommunikáció és a munkavégzés módját bárhol a világban akár a nagyvállalatokat, akár a kis – és középvállalkozásokat tekintve.” – hangsúlyozta Jeff Jacobson.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció