Minden tarifa el√©rhetŇĎ hŇĪs√©g-k√∂t√∂tts√©g n√©lk√ľl a Telenorn√°l

A Telenor egyik legfontosabb célja, hogy mind szélesebb társadalmi rétegekkel ismertesse meg a digitális fejlŇĎdés lehetŇĎségeit, és biztosítsa számukra a korlátlan internetezés élményét. 

Idén májusban a piacon elsŇĎként mutatták be Telenor Hello Data díjcsomagjaikat, amelyekkel ügyfeleik korlátlan adatforgalmat élvezhetnek belföldön, s a hŇĪségszerzŇĎdés kötöttségeitŇĎl is mentesülnek.

Továbbra is arra törekednek, hogy ügyfeleik a lehetŇĎ legkevesebb korlátozással, és minél gondtalanabbul használhassák a mobilinternetet. Ezért a közelmúltban kihirdetett új törvényi szabályozásnak megfelelve a Telenor számos olyan további változtatást vezet be, amelyek kedvezŇĎen érintik ügyfeleiket. Bár a jogszabály-módosítás lehetŇĎséget adna 12 hónapos hŇĪségidŇĎ meghatározására, a Telenor úgy döntött, hogy 2017. október 24-tŇĎl az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hŇĪségidŇĎt, új szerzŇĎdéskötéskor. Csak abban az esetben kérnek – 24 hónapos – hŇĪségszerzŇĎdést, ha az ügyfél készüléket is vásárol.

A jogszabály-módosítással összhangban október 24-tŇĎl díjmentesen függetlenítik ügyfeleik szerzŇĎdéssel együtt vásárolt készülékeit, a szerzŇĎdés lejártát követŇĎen. A hálózat-függetlenítést a Telenor országos üzlethálózatában igényelhetik mind a lakossági, mind az üzleti ügyfelek. Kollégáik egy rövid ellenŇĎrzést követŇĎen még a helyszínen elvégzik a függetlenítést, amely jellemzŇĎen pár percen belül megtörténik, míg egyes gyártók készülékei esetében ez hosszabb idŇĎszakot is igénybe vehet.

A változtatások részleteit a 2017. október 24-tŇĎl érvényes Általános SzerzŇĎdési Feltételeik tartalmazzák.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció