A megoszt√°s alap√ļ gazdas√°g megv√°ltoztatja a fogyaszt√≥i szok√°sokat

Bár már most is sok mindent felborított, valójában a megosztás alapú gazdaság – sharing economy – növekedése még csak most kezdŇĎdik igazán. Becslések szerint 2025-re számos területen megközelíti a hagyományos gazdaság részesedését. Az elŇĎrelátó cégvezetŇĎk jobban teszik, ha most kezdik a felkészülést! Ebben segít a Piac & Profit június 15-i konferenciája. 

Ami eddig csak hangzatos szöveg volt, most tényleg átformálja a világunkat. A megosztás alapú gazdaság mára a legkülönbözŇĎbb területeken ad valós alternatívát a fogyasztói igények kielégítésére. SŇĎt, kutatások szerint szignifikánsan megváltoztatja a fogyasztói szokásokat. E gazdaság sértettjei azzal érvelnek, hogy az új szereplŇĎk nem tartják be a szabályokat, de valójában az igazság az, hogy alapvetŇĎen máshogy közelítenek egy-egy feladathoz. A hagyományos cégeknek ideje felvenniük a kesztyŇĪt. Vagy megszokunk, vagy megszökünk.

 


A sharing economy mostanra érett be, hangzatos kifejezésbŇĎl a fiatalabb fogyasztók közkedvelt választása lett, és az elkövetkezŇĎ évtizedben kiemelkedhet a lassabb fejlŇĎdési ütemet produkáló gazdasági ágazatok közül. Terjedésében szerepe van a gondolkodásmód megváltozásának éppúgy, mint a technológia fejlŇĎdésének. A megosztás alapú gazdaság már a hazai vállalkozások életére is komoly befolyással bír, és egyre többen vannak azok is, akik itthon ebben a modellben törnek üzleti babérokra.

 

De mi ez az egész? Melyek a legnépszerŇĪbb területei? Mit tettek a világban azok a cégek, amelyek már sikerrel változtatták át mŇĪködésüket a sharing economy modellnek megfelelŇĎre? Hogy állunk és mi várható a terület sokat emlegetetten problémás szabályozásával kapcsolatban? És milyen együttmŇĪködési formák lehetnek hatékonyak az innovációs gazdaságban? Mindezen kérdésekre szakértŇĎk segítségével, elŇĎadásokon és interaktív fórumon kaphat választ a Piac & Profit június 15-i Múló divat vagy a jövŇĎ gazdasági modellje: Sharing economy – megosztásos gazdaság címŇĪ konferenciáján, ahol a terület hazai úttörŇĎitŇĎl is elsŇĎ kézbŇĎl lesheti el a siker titkát.

 

Részletes program és regisztráció

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció