Az √ļj Fujitsu ETERNUS DX S4 k√≠n√°lat minden eddigin√©l nagyobb teljes√≠tm√©nyt √©s kapacit√°st tesz el√©rhetŇĎv√©

A Fujitsu megduplázza a belépŇĎ szintŇĪ ETERNUS DX S4 hibrid tárolókkal védhetŇĎ adatmennyiséget, és a termékcsalád minden tagjánál növeli a teljesítményt és a kapacitást. A vállalat az elmúlt évben immár másodszor duplázza meg a kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára megfizethetŇĎ áron elérhetŇĎ tárakapacitást, amely így eléri a 4055 TB szintet.

Az új ETERNUS DX S4 kínálat (ETERNUS DX60 S4, DX100 S4 és DX200 S4) minden eddiginél nagyobb teljesítményt és kapacitást tesz elérhetŇĎvé a közepes méretŇĪ cégek számára. Segítségével a vállalatok költségeiket kézben tartva kezelhetik az adattömeg dinamikus növekedését. A kifejezetten középvállalati-piacra fejlesztett Fujitsu ETERNUS DX S4 folyamatos adatvédelmet, zavartalan és ebbŇĎl eredŇĎen stresszmentes mŇĪködést biztosít gazdáinak a digitális világban. A tárolórendszerek rendszeresen snapshotokat készítenek az adatokról, és a mentést, visszaállítást is támogatják – ezen túl pedig a lefejlettebb beépített rendszerbiztonsággal akadályozzák meg az illetéktelen hozzáférést az értékes üzleti adatokhoz. Az üzletmenet folytonosságát az adatok 99,9999 százalékos rendelkezésre állása garantálja, ami kevesebb mint egy perc váratlan üzemkiesésnek felel meg átlagosan évente. 

 

Az intelligens automatizáció kiterjedt használatának köszönhetŇĎen az ETERNUS DX S4 rendszereket azok a kisebb szervezetek is könnyen beállíthatják és használhatják, ahol csak korlátozott mértékben érhetŇĎ el mŇĪszaki támogatás. Az automatizációs jellemzŇĎk között olyan hatékony tárolótechnológiák szerepelnek, mint például a deduplikáció, ami a több helyen elmentett adatokból megŇĎrzött példányok számát egyre csökkentve takarít meg lemezkapacitást. A gyakran használt fájlokat flash-meghajtókon tárolja a rendszer, míg a ritkán szükséges adatokat olcsóbb merevlemezeken – automatikus tárolószint-kezeléssel (tiering). Intelligenciája révén arra is képes, hogy használattól függŇĎen mozgassa az adatokat a lemezes és flash-meghajtók között. Ezen kívül az ETERNUS DX S4 család automatikus szolgáltatásminŇĎséget (Auto QoS) és átállást is biztosít a középvállalatoknak, segítséget nyújtva a komplex a tárolókezelési feladatok elvégzéséhez. A Fujitsu garantálja az ETERNUS DX kompatibilitását a nagyobb ETERNUS rendszerekkel, ami egyszerŇĪsíti az üzemeltetést, és lehetŇĎvé teszi a rendszerek közötti meghajtócserét. 

 

 

„Napjainkban minden vállalat az adatoktól függ, legyen szó szupermarketrŇĎl, szállodáról vagy bútorüzletrŇĎl. Adatokra van szükség az ellátási láncban, a rendelések feldolgozásához, a termékek és szolgáltatások népszerŇĪsítéséhez és a backoffice-feladatokhoz, a számlázáshoz, az adóbevallások készítéséhez és a bérszámfejtéshez. Az alacsony szintŇĪ IT-szakértelem és az erŇĎs technológiafüggés veszélyes párosítás. Ezért törekszik a Fujitsu arra, hogy az új ETERNUS DX tárolókkal egyszerŇĪsítse a mentést és az adatvédelmet, igazodva a kisebb szervezetek és fiókirodák egyedi igényeihez. A Fujitsu ETERNUS DX S4 legújabb generációja gondoskodik róla, hogy a megfelelŇĎ mentési technológia a funkcionalitás, a skálázhatóság és a költségek optimális kombinációját nyújtsa a felhasználóknak” – nyilatkozta Olivier Delachapelle, a Fujitsu EMEA-régióbeli nagyvállalati üzletágának adatközpont-termékekért felelŇĎs vezetŇĎje. 

 

Az új ETERNUS DX S4 még nagyobb értékhez juttatja az ügyfeleket. Bátran támaszkodhatnak rá a növekvŇĎ adattömeg kezelésében, egészen 4055 TB-ig. Ez a kapacitás elegendŇĎ a Hubble ŇĪrteleszkóp által 20 éven át gyŇĪjtött teljes képarchívum 33 példányának tárolásához. A legkisebb rendszer, az ETERNUS DX60 S4 tárkapacitása is 480 TB. A legutóbbi frissítés nyomán háromszorosára nŇĎtt a rendszerrel kezelhetŇĎ tranzakciók mennyisége, az IOPS teljesítmény eléri a 250 ezret, a válaszidŇĎ kevesebb mint 1ms, és a korábbi felhasználószám duplája csatlakozhat egyidejŇĪleg a rendszerhez. A negyedik generációs tárolók a korábbinál 50%-kal több virtuális gép futtatására képesek. 

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu ETERNUS DX60 S4, DX100 S4 és DX200 S4 modellek az átfogó ETERNUS DX lemezes tárolórendszer-család tagjai. Világszerte megvásárolhatók közvetlenül a Fujitsutól és disztribúciós partnereitŇĎl. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció