A Schneider megold√°sa minden eddigin√©l hat√©konyabb mŇĪk√∂d√©st biztos√≠t az ipari szervezetek sz√°m√°ra

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértŇĎjének új EcoStruxture for Industry megoldása minden eddiginél hatékonyabb mŇĪködést biztosít az ipari szervezetek számára. 

Korábban nehéz volt kinyerni, integrálni és elemezni az egyes gyártási folyamatokra vonatkozó adatokat az olyan termelési tevékenységek során, ahol automatikusan, megszakítás nélkül zajlik a feldolgozás vagy az elŇĎállítás. Az üzemek és gépek menedzselésére készített, IIoT-kompatibilis, nyílt és interoperábilis architektúra kiaknázza a vállalat újgenerációs, Wonderware-alapú rendszerplatformjának elŇĎnyeit. Segítségével a Schneider Electric képes az edge és a felhŇĎalapú számítástechnika összekapcsolására, így lehetŇĎvé teszi, hogy az adatelemzés által intelligensebbé tegyék az eszközöket és létesítményeket érintŇĎ folyamatokat.

 

A folyamatos és hibrid gyártási mŇĪveleteket alkalmazó ügyfelek számára a Schneider Electric IIoT-kompatibilis, idŇĎtálló megoldásai kiemelkedŇĎ, teljes körŇĪ mŇĪködési hatékonyságot és dinamikusabb ellenŇĎrzést kínálnak. A hasznos új funkciókat tartalmazó System Platform 2017 mára több mint 100 000 telephelyen mŇĪködik világszerte, ökoszisztémája pedig 4000 rendszerintegrátorból és bevezetŇĎ partnerbŇĎl, illetve 160 000 fejlesztŇĎbŇĎl áll. 

 

Az EcoStruxure for Industry bemutatásával egy idŇĎben a Schneider Electric azt is bejelentette, hogy újabb területre terjeszti ki stratégiai együttmŇĪködését a Microsoft Corp. vállalattal. Ennek köszönhetŇĎen az ügyfelek mostantól több olyan felhŇĎalapú alkalmazáshoz férhetnek hozzá az EcoStruxture architektúrából, amelyek kihasználják az Azure felhŇĎplatform összes képességét, illetve az olyan újgenerációs lehetŇĎségeket is, mint például a Mixed Reality, így magasabb szintre emelhetik a döntéshozatalt, a produktivitást és a hatékonyságot. 

 

Az EcoStruxure for Industry 

A EcoStruxure for Industry a vállalat EcoStruxure architektúrájának ipari ügyfelek számára készített változata, amely a legátfogóbb energia-, automatizálási, illetve szoftveres portfóliónak számít az iparágban. Kész megoldáscsomagokat kínál a felhasználók számára: magában foglalja a piacvezetŇĎ kapcsolódó termékeket, csúcstechnológiás vezérlŇĎket, alkalmazásokat, elemzŇĎ rendszereket és szolgáltatásokat egyaránt. Az ipari ügyfelek az integrált keretrendszer segítségével egyszerŇĪsíthetik az egyre összetettebbé váló mŇĪködtetési folyamatokat, optimalizálhatják az eszközöket, és gyorsabban alkalmazkodhatnak a változó üzleti feltételekhez. 

 

Az EcoStruxure for Industry alapja a Wonderware rendszerre épülŇĎ System Platform 2017, amely egy, az ipari alkalmazások fejlesztŇĎi számára készült, rugalmas, méretezhetŇĎ és nyílt szoftvercsomag. Naprakész funkciókat kínál az új és/vagy testre szabott alkalmazások készítéséhez, amelyekkel optimalizálhatók az ipari folyamatok és eszközök, illetve kihasználhatók a külsŇĎ szoftvergyártó partnerek vagy a Schneider Electric által fejlesztett további alkalmazások elŇĎnyei. A nyílt fejlesztési környezet és az átjárható felület segítségével a felhasználók nagyobb rálátást nyerhetnek az ipari mŇĪveletekre.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció