A ‚ÄěDawn Raid‚ÄĚ nevŇĪ alkalmaz√°ssal felk√©sz√ľlhetnek a v√°llalatok a hat√≥s√°gi ellenŇĎrz√©sre

Applikáció segítségével is felkészülhetnek a vállalatok egy rajtaütésszerŇĪ helyszíni vizsgálatra. A Baker McKenzie ügyvédi iroda „Dawn Raid” (Hajnali Rajtaütés) nevŇĪ alkalmazása a világ bármely részén lépésrŇĎl lépésre eligazítja a felhasználót, mit tegyen, ha a cégéhez váratlanul betoppannak ellenŇĎrizni a hatóságok. 

A Baker McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda által kifejlesztett angol nyelvŇĪ alkalmazás azonnal tájékoztatást ad a vállalat munkatársainak a hatóságok váratlan ellenŇĎrzése során felmerülŇĎ teendŇĎikrŇĎl, kötelezettségeikrŇĎl és jogaikról. A cégek az applikációval gyors válaszokhoz jutnak olyan kulcsfontosságú kérdésekben, mint, hogy elhagyhatják-e a dolgozók a vállalat épületét a céges laptopokkal, kérhetnek-e az ellenŇĎrök hozzáférést a cég IT-rendszeréhez, illetve átadhatják-e az alkalmazottak a titkos jelszavakat. 

 

Az ellenŇĎrzŇĎ szervezetek gyakran összehangoltan végzik országhatárokon átívelŇĎ vizsgálataikat, így egy vállalat ellenŇĎrzése ugyanazon a napon párhuzamosan folyhat akár több országban is. A 44 ország, köztük hazánk közigazgatási és büntetŇĎjogi törvényeit tartalmazó alkalmazáson keresztül a cégvezetŇĎk tájékozódhatnak az ellenŇĎrzésekkel kapcsolatos jogszabályi különbségekrŇĎl. Az ország kiválasztása után az alkalmazás lépésrŇĎl lépésre részletes útmutatást ad arról, hogy a cégeknek milyen elvárásoknak kell jogilag megfelelnie az ellenŇĎrzés ideje alatt. 

 

A vállalatoknak személyes konzultációra is lehetŇĎségük van, mivel az app a helyi Baker McKenzie antitröszt szakértŇĎ elérhetŇĎségét is biztosítja. Az alkalmazáson keresztül az átvizsgált vállalat azonnali fotókat tud küldeni az érintett dokumentációkról, így a Baker McKenzie azonnali segítséget nyújthat. Az applikáció elérhetŇĎ iOS és Android eszközökre egyaránt. 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció