Adatmilliomoss√° tesz a Vodafone Red

A mobilinternet egyre fontosabb mindannyiunk életében. Ezért most a Vodafone 1 millió MB adatforgalmat ad az elsŇĎ három hónapra minden új lakossági és üzleti Red elŇĎfizetŇĎnek, valamint azoknak, akik megújítják Red elŇĎfizetésüket, jelentette be a Vodafone szerdán.

„A Vodafone hosszú évek óta folyamatosan a piaci változások élén jár. A Red ügyfelek élvezhették elŇĎször a korlátlan beszélgetések és a korlátlan SMS-küldés lehetŇĎségét, majd a Red EU szolgáltatással elsŇĎként biztosítottuk ügyfeleinknek, hogy az EU területén is ugyanúgy használhassák mobiltelefonjukat, mint itthon” – mondta Carra Anita, a Vodafone Magyarország Lakossági Szolgáltatásokért felelŇĎs vezérigazgató-helyettese. „Tudjuk, hogy ügyfeleink egy jelentŇĎs részének az adat a legfontosabb, így az adatmilliomos opcióval új ügyfeleink belénk fektetett bizalmát és meglévŇĎ ügyfeleink hŇĪségét szeretnénk meghálálni.”

A Red elŇĎfizetésüket 2 évvel meghosszabbító és az új 2 éves hŇĪségidejŇĪ Red elŇĎfizetést kötŇĎ ügyfelek számára a szerzŇĎdéskötéstŇĎl automatikusan jár az adatmilliomos opció, amit a díjmentes Vodafone EU Roamingnak köszönhetŇĎen akár az Unió területén is használhatnak.  

A Vodafone természetesen meglévŇĎ, hŇĪséges Redes ügyfeleirŇĎl sem feledkezik meg. Ňźk az aktiválástól számított 30 napig vehetik igénybe az 1 millió megabájtos keretet, amelyet az Online Ügyfélszolgálat ‘Te ajánlatod’ fülén érhetnek el.

 

 

Az adatmilliomos opció visszavonásig érvényes. 

Az Ericsson 2016-os mobilitási jelentése szerint tavaly az okostelefonokon világszerte és Kelet-Európában is egyaránt havi 1,9 GB volt az átlagos mobiladat forgalom. A kutatás szerint ez az érték 2022-re globálisan havi 11 GB-ra fog emelkedni, míg Kelet-Európában az átlagos forgalom havi 15 GB-ra, Nyugat-Európában pedig 22 GB-ra nŇĎ majd.

1 millió MB adattal meg lehet tölteni egy jobb külsŇĎ adattárolót, le lehet tölteni közel 1 millió dokumentumot, meg lehet hallgatni körülbelül 10 ezer zeneszámot online, de elegendŇĎ lehet több mint 100 mozifilm megnézésére, vagy akár 70 ezer fotó elküldésére is.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció