A 25. Telekom VOLT Fesztiv√°lon fell√©p a Paramore egy√ľttes is

Az európai turné bejelentésével egy idŇĎben örömmel adhatunk hírt róla, hogy a 25. Telekom VOLT Fesztiválon headlinerként lép színpadra a Paramore!

A tizenéves alapítók valószínŇĪleg nem is gondolták volna, mekkora karriert futnak majd be. 2004-es indulásuk óta bezsebeltek egy Grammy-díjat, négy nagysikerŇĪ lemezzel és sokmilliós rajongótáborral büszkélkedhetnek. Hayley Williams énekesnŇĎ és társai jó érzékkel alakították ki sajátos rock-stílusukat, amely néhol punkos, néhol melankolikus, de mindig dallamos és slágeres.

 

Sikerükhöz nagyban hozzájárult a 2008-as Twilight-film, melynek soundtrackjén két dallal is közremŇĪködtek, a Decode ráadásul egy Grammy-jelölést is begyŇĪjtött. Idehaza rajongók tízezrei évek óta várják a pillanatot, hogy találkozzanak kedvencükkel, ráadásul a mai napon érkezik az ötödik lemezük elsŇĎ beharangozó dala, a Hard Times is. Június 30-án, a Telekom VOLT Fesztivál vendége: a Paramore!

 

Kevesebb, mint 10 héttel a kapunyitás elŇĎtt ezzel teljes a jubileumi VOLT nemzetközi programkínálata. A Paramore napján többek között Pendulum élŇĎ koncertjén vehetnek még részt a VOLTosok, de a minden igényt kielégítŇĎ kínálatban az Imagine Dragons-szal, Ellie Gouldinggal, Martin Garrix-szel, Fatboy Slimmel, a Years & Years-szel és Jess Glynne-nel is találkozhatunk a közel 200 fellépŇĎt felvonultató eseményen, amelyre 150.000-nél is több vendéget várnak idén Sopronba. A legnagyobb érdeklŇĎdés a nyitónapi Linkin Park elsŇĎ magyarországi koncertjét kíséri, mára biztosra vehetŇĎ, hogy erre a napra heteken belül minden jegy elfogy. 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció