A magyar Nold Technologies tovább okosította mobilos távnyitó eszközét

Több mint fél éve van már jelen az okosotthonok és értéknövelt ingatlanfejlesztŇĎi szolgáltatások piacán a Nold Technologies. 

A Nold OPEN bármilyen hagyományos, motorosan nyíló vagy elektromos zárszerkezetŇĪ nyílászáróba beépíthetŇĎ, és segítségével mobiltelefonról vezérelhetŇĎvé tehetŇĎ. A Bluetooth 4.0 szabványon mŇĪködŇĎ készülék versenytársaihoz és elŇĎdeihez képest sokkal biztonságosabb, és a további fejlesztésekhez sokkal nagyobb kompatibilitást kínál. Ezért nem is csoda, hogy megjelenését ilyen röviddel követve máris megjelent a Nold Cloud, mellyel sok-sok Nold Open jogosultságát lehet vezérelni.

 

Már egy Nold Open is változatos lehetŇĎségeket kínál: meghatározható azok köre, akik éjjel-nappal jogosultak az adott kapun vagy ajtón mobiljukkal bejönni, és korlátozott hozzáférésŇĪ telefonok is beállíthatók (például kertésznek, bejárónŇĎnek). Alkalmi meghívók kiküldése révén pedig idŇĎszakos vendégeknek adhatunk „kulcsot”, hétvégi ház, vagy airBnB lakás személyes jelenlétünk nélkül adható át másnak.

 

 

A Nold Cloud révén a belépési jogosultságok akkor is áttekinthetŇĎek ha több tucat, vagy akár több ezer nyílászáróval van dolgunk – a rendszer korlátlan számú kulccsal is elboldogul. A szolgáltatásnak természetesen más a felhasználói köre is, hiszen inkább a nagyobb létesítményeknél válik ilyen szükségessé: ingatlankezelŇĎk, társasházak, irodaházak, szálláshely-szolgáltatók, logisztikai bázisok lesznek elsŇĎdleges haszonélvezŇĎi.

 

A rendszer interneten fut, minden adat a felhŇĎben tárolódik, a felhasználók számától és a kihasznált opciók bonyolultságával arányos – ugyanakkor nagyon kedvezŇĎ – elŇĎfizetési díjjal.

 

Noha a rendszer megismerése és mŇĪködtetése egyszerŇĪ és a webes kezelŇĎfelület felhasználóbarát, természetesen a kapcsolódó fizikai elemek felszereléséhez és beüzemeléséhez a Nold Technologies segítséget nyújt önállóan, vagy partnervállalkozásai segítségével. A folyamatos ügyfélszolgálatról a beszerelés után sem kell lemondani, nonstop ügyfélszolgálat és egy éves cseregarancia könnyíti meg a döntést, vagy egy meglévŇĎ rendszerhez való gyors integrálás megren-delését. 

 

 

A felhasználóknak nem kell tartaniuk a kulcsok elvesztésétŇĎl, az elemek lemerülésétŇĎl, és az illetéktelen behatolóktól sem, hiszen magas szintŇĪ biztonsági technológia védi mind a fizikai elemeket, mind a közvetített és eltárolt adatokat. A virtuális kulcsok tovább nem oszthatók, így csak a tulajdonos és a hasonló jogokkal felruházott adminok férnek a rendszerhez.

 

A Nold Cloudban nemcsak a jogok kezelhetŇĎk és idŇĎzíthetŇĎk, hanem nyomon követhetŇĎ és naplózható igény szerint a felhasználók mozgása, beállíthatók értesítések az eszközhasználatról, valamint automatizálhatók egyes fontos csomópontok.

 

Az üzleti alkalmazás elŇĎsegítése céljából lehetŇĎség van a Nold applikációjának testreszabására, egyedi email üzenet beállítására. Továbbá összeköthetŇĎ a rendszer meglévŇĎ névjegyzékkel, illetve ezek az adatok külsŇĎ fájlból is importálhatóak.

 

Legyen szó egy több beállásos közúti raktárbázisról, több száz apartmanos luxusüdülŇĎrŇĎl, vagy nagy fluktuációjú irodaházakról, a Nold Cloud jelentŇĎs költségelŇĎnyt biztosít a meglévŇĎ mágneskártyás, kódzáras, mikrokapcsolós beléptetŇĎrendszerekhez képest.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció