A CSC √©s a HPE szolg√°ltat√°si √ľzlet√°g√°nak √∂sszeolvad√°s√°b√≥l lesz a DXC Technology

A tranzakció lezárultával DXC Technology néven mŇĪködik majd a CSC és a Hewlett Packard Enterprise vállalati szolgáltatási üzletágának (Enterprise Services - ES) összeolvadásából létrejövŇĎ szervezet. Az új arculat a vállalat elindulásakor debütál, amelynek várható idŇĎpontja 2017. április 3.

A két vállalat 2016 májusában bejelentett stratégiai egyesülése nyomán a világ vezetŇĎ független, teljes körŇĪ informatikai szolgáltatásokat nyújtó vállalata jön létre. Az új szervezet több mint 70 országban közel 6 ezer ügyfelet fog kiszolgálni, és várhatóan 26 milliárd dolláros éves bevételt termel majd. A végsŇĎ jóváhagyási folyamat után a DXC Technology a ’DXC’ azonosítón fog szerepelni a New York-i értéktŇĎzsdén. 

 

„A DXC Technology küldetése, hogy átvezesse ügyfeleit a digitális átalakulás ösvényein, és olyan globális vállalatként jelenjen meg, amelynek szolgáltatásai segítenek kihasználni a napjaink gyorsan változó környezetébŇĎl adódó lehetŇĎségeket” – mondta Mike Lawrie, a CSC elnök-vezérigazgatója, aki az összeolvadás lezárulta után DXC Technology elnök-vezérigazgatói posztját tölti majd be. „A DXC Technology márka alapja a bizalom valamint az a hajthatatlan törekvés, hogy ügyfeleinket segítsük az ŇĎket folyamatosan körülvevŇĎ változásban rejlŇĎ lehetŇĎségek kiaknázásában. Arra összpontosítunk majd, hogy minél nagyobb értéket teremtsünk ügyfeleinknek, partnereinknek, részvényeseinknek, illetve növekvŇĎ lehetŇĎségeket biztosítsunk munkatársainknak.”

 

Az egyesülés lezárulásáig a CSC és a HPE ES továbbra is a jelenlegi vezetési struktúra alatt mŇĪködik, két külön szervezetként. Az összeolvadás véglegesítéséhez szükséges szabályozói jóváhagyások biztosítottak, a tŇĎzsdei bejegyzés pedig folyamatban van.

 

Az új vállalat arculatának kialakítása a Siegel+Gale, nemzetközi márkastratégiai és design vállalat segítségével történik.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció