Az Epson k√©t √ļj, intelligens lapadagol√≥s WorkForce szkennert mutatott be

Az Epson két új, intelligens lapadagolós WorkForce szkennert mutatott be. A rugalmas nyomathordozó-kezelés és az intelligens funkciók gyors és könnyŇĪ adatintegritást biztosítanak, így a kompakt WorkForce DS-570W és a DS-530 modellek hatékonyan és egyszerŇĪen integrálhatók a szervezeti munkafolyamatokba.

Ezek a készülékek az akár 35 lap/perc vagy 70 oldal/perc beolvasási sebességen túl, a nyomathordozók széles körét képesek kezelni, ami lehetŇĎvé teszi az üzleti szempontból kritikus dokumentumok szkennelését, indexelését és megosztását.

 

Steve King, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A kategóriában elsŇĎként bevezetett lassú üzemmódnak köszönhetŇĎen a gyŇĪrött vagy sérülékeny dokumentumok és a Double Feed Detection Skip (kettŇĎs lapadagolás-érzékelés) megoldással a legnagyobb kihívást jelentŇĎ nyomathordozók beolvasása is könnyen elvégezhetŇĎ. Az intelligens funkciók hatékonyabbá, pontosabbá és megbízhatóbbá teszik az adattárolást, legyen szó akár hat méter hosszú dokumentumról, 27 g/m2 vékony papírról vagy 413 g/m2 vastagságú kartonról. Ezekkel a modellekkel a felhasználók gyors dokumentumfeldolgozásra és kiváló minŇĎségre számíthatnak.”

 

 

Fejlett érzékelŇĎk és papíradagolási technológia

Az új lapolvasókat kifejezetten a fontos iratok, például igazolványok, plasztik- és névjegykártyák, valamint hosszú dokumentumok beolvasására fejlesztették ki, és a Dynamic Skew Correction (dinamikus dŇĎléskorrekció) technológiával, valamint a kifinomult, többgörgŇĎs papíradagolási kialakítással is rendelkeznek. Az ultrahangos szenzornak köszönhetŇĎen a Double Feed Detection Skip (kettŇĎs lapadagolás-érzékelés) megoldás segít megakadályozni a papírelakadást, az Auto Document Size Detection technológia segítségével pedig az egymástól eltérŇĎ méretŇĪ dokumentumokat automatikusan képesek felismerni és beolvasni. 

 

A felhasználók egyszerŇĪen szkennelhetnek PDF formátumba eredeti anyagokat különbözŇĎ méretben, sorrendre való tekintet nélkül az automatikus adagolási üzemmód (Automatic Feeding Mode) használatával. A kettŇĎs lapadagolás-érzékelésnek köszönhetŇĎen pedig egy esetleges adagolási hiba után gyorsan újraindul a szkennelés.

 

 

Opcionális síkágyas szkenner átalakító készlet

Az opcionális síkágyas konverziós készlettel a felhasználók a nyomathordozók széles választékát szkennelhetik hatékonyan, például levélbélyegeket, útleveleket, könyveket és egyéb dokumentumokat. Ez a lehetŇĎség mindkét modell esetében elérhetŇĎ az USB 3.0 csatlakozó használatával.

 

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság a DS-570W esetén

A DS-570W kompakt, vezeték nélküli csatlakozást kínáló, lapadagolós készülékkel a dokumentumok közvetlenül a mobiltelefonokra, táblagépekre és a Wi-Fi-kompatibilis munkaállomásokra szkennelhetŇĎk. A lapolvasó ideális választás, ha több felhasználó szeretne dokumentumokat megosztani egy dinamikus munkakörnyezetben, ráadásul még egyszerŇĪbben szkennelhetnek közvetlenül az olyan online tárhelyekre, mint például a Dropbox, a SharePoint és a FileBound.

 

A WorkForce DS-570W és DS-530 készülékek 2016 októberétŇĎl kaphatók.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció