Lengyelorsz√°gban is egy√ľttmŇĪk√∂dik az Ericsson √©s a UPC

Az Ericsson aláírta a menedzselt szolgáltatásokról szóló megállapodást a UPC Lengyelországgal, az ország legnagyobb digitális kábel TV és szélessávú internetkapcsolatot nyújtó szolgáltatójával.

Az Ericsson vállalja a helyszíni és telephelyi karbantartási munkálatokat, valamint a hálózat minŇĎségének és az üzemeltetési hatékonyságának folyamatos fejlesztését a UPC Lengyelország hálózatán. Ezen kívül az Ericsson megelŇĎzŇĎ és javító karbantartási tevékenységeket is folytat, a folyamatok optimalizációjára koncentrálva. Az öt évre szóló megállapodás április 1-tŇĎl lép életbe. A megállapodás az Ericsson elsŇĎ kábeles szolgáltatással kapcsolatos szerzŇĎdése Lengyelországban, Magyarország után a második a régióban.

„Az infrastruktúra bŇĎvítése az elsŇĎdleges stratégiánk, amely lehetŇĎvé teszi a UPC Lengyelország számára, hogy jelentŇĎsen növelje a tevékenységi körét és a digitális szolgáltatások minŇĎségének fejlesztését szolgáló befektetéseit. Az Ericssonnal való társulás egy még dinamikusabb fejlŇĎdési lehetŇĎséget jelent a cég számára, kiváló élményt biztosítva ügyfeleinknek a folyamatosan változó digitális világban, valamint további karrierlehetŇĎségeket egy megbízható, nemzetközi vállalatnál azon UPC dolgozók számára, akik az Ericssonnál kezdik karrierjüket”. – mondta el Severina Pascu, a Liberty Global közép- és kelet európai igazgatója.

„A Liberty Global évtizedek óta a nagysebességŇĪ, szélessávú szolgáltatások és az interaktív digitális televíziózás technológiai fejlesztésének élvonalában van. A lengyelországi és magyarországi szerzŇĎdések összhangban vannak azon stratégiánkkal, amely szerint kiterjesztjük az Ericsson menedzselt szolgáltatásait a kábelszolgáltatók számára. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a UPC-hez hasonló kábelszolgáltatók kiváló ügyfélélményt biztosíthassanak a digitális transzformáció világában.” – tette hozzá Jean-Claude Geha, alelnök, és az Ericsson Menedzselt Szolgáltatások üzletágának globális vezetŇĎje.

2015 szeptemberében az Ericsson hasonló megállapodást kötött a UPC Magyarországgal. Emellett az Ericsson kizárólagos metaadat-szolgáltató a UPC anyacégének, a Liberty Global-nak a digitális TV platformjai számára több európai országban is. Az Ericsson minden évben több, mint 2,7 millió órányi mŇĪsort terjeszt több mint 90 nyelven, több mint 500 TV adó számára, valamint 1 milliárd elŇĎfizetŇĎt kiszolgáló hálózatokat kezel világszerte. A UPC Lengyelország a legnagyobb kábeltelevízió-szolgáltató Lengyelországban: digitális TV, szélessávú internet és digitális (VoIP) telefon szolgáltatásokat biztosít 3 millió háztartás számára (1,4 millió egyéni és vállalati ügyfél). A UPC Lengyelország a Liberty Global vállalatcsoport tagja.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció